Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулий тиждень

Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулий тиждень

Втрати окупантів на Криворізькому напрямку за минулий тиждень - фото: kievvlast.com.ua

Події
06 березня 2023 11:04

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту контролюється українськими військовими. Вони продовжують обороняти рубежі та завдавати ударів по ворогу.

Як повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, протягом минулого тижня підрозділи українських військ завдали точних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, підрозділами ракетних військ та артилерії було уражено три райони зосередження ворогів, дві позиції зенітно-ракетних комплексів та дві станції радіоелектронної боротьби. Інші втрати окупантів ще з’ясовуються.

Однак ворог не припиняє обстрілювати мирне населення на правому березі Дніпра та громади Нікопольського району зі ствольної артилерії і РСЗВ.

Нагадаємо, що в ніч на 6 березня окупанти атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, ворог направив на нашу область чотири безпілотники типу "Шахед". Військові повітряного командування "Схід" їх знищили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах