Є руйнування: окупанти атакували Дніпропетровську область

Є руйнування: окупанти атакували Дніпропетровську область -

Є руйнування: окупанти атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
04 березня 2023 09:50

У ніч на 4 березня російські війська обстріляли Дніпропетровську область з артилерії. Внаслідок атаки є руйнування.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район. Уночі російські війська з артилерії обстріляли Марганецьку громаду, а вранці – Нікополь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська атакували Дніпропетровську область -Російські війська атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок обстрілу у Нікополі пошкоджені приватне підприємство, чотири будинки, дві господарські споруди, обірвана лінія електропередач. Одна зі споруд через атаку зайнялася. Рятувальники вже загасили пожежу.

Під обстрілом був Нікопольський район -Під обстрілом був Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Наслідки атак наразі ще уточнюються. Фахівці обстежують території, куди поцілили російські окупанти. Відомо, що ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що в інших районах Дніпропетровщини ніч видалася спокійною.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем ЗСУ, зазначив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За підтвердженими даними ОК "Південь", які надійшли вчора, наші війська знищили два ворожих спостережних постів в Олешках Херсонської області та склад з боєприпасами у Каховському районі. Також збито один безпілотний розвідник.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах