У парку Глоби демонтують кіоски і тир: що там планують зробити

У парку Глоби демонтують кіоски і тир: що там планують зробити -

У парку Глоби демонтують кіоски і тир: що там планують зробити - фото: nashemisto.dp.ua

Події
02 березня 2023 17:51

У Дніпрі парки почали готувати до весняно-літнього сезону. Роботи проводять і у парку імені Лазаря Глоби.

Так, у парку обрізають кущі, обрізають дерева, спилюють сухі гілки та викорчовують аварійні дерева. Обрізка кущів буде продовжуватися доки в рослинах не почнеться соковиділення, тобто ще близько  місяця, передає "Наше місто".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, у парку демонтують покинуті торгові будівлі. Наразі комунальники демонтують старий тир, який вже давно не працював. Дозвіл на вивезення цього об’єкту дав підприємець, який колись обслуговував цей об’єкт. Після цього комунальники почали розбір конструкції. Далі все сміття з цієї ділянки вивезуть та приведуть територію до ладу.

За півтора місяці у парку Глоби майже прибрали тир та ще три об’єкти. Ще планують знести дві покинуті та занедбані будівлі. На їхньому місці планують облаштувати нові зелені зони для відпочинку.

Нагадаємо, що у Дніпрі у багатоповерхівці на житловому масиві Перемога, в яку 14 січня влучила російська ракета, завершили базовий етап відновлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах