Є загиблий: у Дніпропетровській області стався вибух у будинку

Є загиблий: у Дніпропетровській області стався вибух у будинку -

Є загиблий: у Дніпропетровській області стався вибух у будинку - фото: dp.npu.gov.ua

Події
02 березня 2023 14:39

У Дніпропетровській області внаслідок вибуху гранати у приватному будинку загинув чоловік. Правоохоронці розпочали два кримінальні провадження.

Подія сталася вчора, 1 березня, у селі Олексіївка, що у Нікопольському районі. Попередньо відомо, що у приватному будинку вибухнула ручна осколкова граната РГД-5. Внаслідок цього одна людина загинула, а ще одна – отримала поранення, розповіли у Нікопольському районному управлінні поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці події слідчо-оперативна група виявила у приміщенні літньої кухні двох чоловіків віком 28 та 59 років зі значними тілесними ушкодженнями. Їх госпіталізували до міської лікарні. Згодом один з чоловіків помер, інший перебуває у тяжкому стані.

Під час огляду місця правоохоронці знайшли фрагменти від гранати РГД-5. Слідчими Нікопольського РУП відкрито два кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та за необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Наразі проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин інциденту.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах