Яка ситуація у Дніпрі з ГРВІ та коронавірусом

Яка ситуація у Дніпрі з ГРВІ та коронавірусом

Яка ситуація у Дніпрі з ГРВІ та коронавірусом - фото: freepik.com

Події
28 лютого 2023 17:47

У Дніпрі та області продовжують фіксувати випадки захворюваності на коронавірус та ГРВІ. 

Як повідомили в Дніпропетровському обласному лабораторному центрі, за період з 17 лютого по 23 лютого у нашому регіоні на коронавірус захворіло 593 людей. Якщо порівнювати з попереднім тижнем, то захворюванність збільшилася на 22%.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього з початку пандемії на Дніпропетровщині зареєстрували 352 224 випадки COVID-19. Хворі серед дорослих становлять 92,4%, серед дітей до 17 років – 7,6%.

Також у Дніпропетровській області хворіють на ГРВІ. За минулий тиждень зареєстрували 8 109 випадків. Серед них 2 494 – діти віком до 17 років. До лікарень госпіталізували 550 осіб, серед яких 182 дитини. Захворюваність знизилась на 6,8% у порівнянні з минулим тижнем. 

Нагадаємо, сьогодні, 28 лютого, Дніпро відвідав Міністр оборони України Олексій Резніков. Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак. Він зазначив, що Олексій Резніков вручив відзнаки 60 мешканцям Дніпропетровської області: лікарям, медсестрам, рятувальникам, інженерам, енергетикам та водіям. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах