У Дніпрі комунальники приводять до ладу дощоприймальну мережу

У Дніпрі комунальники приводять до ладу дощоприймальну мережу

У Дніпрі комунальники приводять до ладу дощоприймальну мережу - фото: dniprorada.gov.uа

Події
27 лютого 2023 17:32

У Дніпрі продовжують приводити до ладу зливову каналізацію – ремонтують та очищають дощоприймачі, зливові колектори тощо.

Нині ремонтна бригада працює по вулиці Павла Чубинського, неподалік перехрестя з вулиці Макарова. Тут ремонтують дощоприймальну мережу через пошкодження цегляної кладки, а відтак – і самої камери.

– Аби не сталося розгерметизації дощоприймальної мережі і провалів, виконуємо ремонт. Від цегляної кладки вже відмовилися давно, а робимо бетонну, оскільки вона витриваліша. Неподалік, нижче по вул. Чубинського, не працює ще одна ділянка. Там з дощоприймальної камери під час опадів виливається вода. Тому там теж відремонтуємо і промиємо дощоприймальний трубопровід, – зазначив начальник ділянки з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж Андрій Олефіренко.

Він також підкреслив: "Постійно здійснюємо об’їзд міста, моніторимо, виявляємо подібні ситуації і ремонтуємо, аби дощоприймальна мережа була справною і не було підтоплень. За півтора року зробили великий обсяг робіт щодо відновлення дощоприймальної системи, зокрема й у центральній частині міста. Перевірка показала, що під час великих опадів підтоплень там не було. Паралельно тривають роботи і з очищення системи від сміття".

Зі свого боку робітник ремонтної бригади Юрій Колесніченко розповів: "Спершу робимо дерев’яний опалубок, заливаємо бетоном. Далі опалубок виймаємо і кладемо вже решітки".

У Дніпрі ремонтують дощоприймачіУ Дніпрі ремонтують дощоприймачі - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах