У Дніпрі в стіні квартири з'явився "вічний вогонь"

У Дніпрі в стіні квартири з'явився "вічний вогонь"

У Дніпрі в стіні квартири з'явився "вічний вогонь" - фото: tiktok.com/@sdsdnepr

Події
25 лютого 2023 13:45

У Дніпрі мешканець помітив у стіні своєї квартири вогонь, який ніколи не згасає. 

Спочатку Олександр Єршов побачив велику пропалену дірку на шпалерах. Потім він роздовбав стіну у тому місці і виявив вогник, який постійно палає. Про незвичне явище чоловік розповів у відео, яке опублікував на своєму акаунті у ТікТок. 

На його думку, хтось із його сусідів може красти електроенергію або просто хоче зробити йому безкоштовне опалення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Не знаю, як це назвати і з чого почати. Ось у мене йде стіна. Виходить перегородка. Проводки тут немає. Тобто почали нагріватися шпалери і прогоріли. Я там роздовбав і побачив ось таку ситуацію. Моє припущення, що хтось тут щось намудрив. Краде світло та запитався, чи просто хтось хоче зробити мені таке опалення, – сказав Олександр Єршов. Він також показав, що якщо підсунути до вогню шматок паперу, то він почне горіти.

Згодом Олександр опублікував ще одне відео, у якому зазначив, що ситуація з нещодавно поміченим вогнем у стіні загострюється. Виявилося, що в перекритті нагрівається метал, а не проводка. 

Чоловік розповів, що викликав працівників ДТЕК та ЖЕК, але вони йому нічим не допомогли. Згодом ще раз додав, що скоріше за все хтось із сусідів зробив таку махінацію. 

– Відкрив перекриття. Виявляється, це не проводка, а метал у перекритті нагрівається. Викликав ДТЕК. Вони сказали: "Ні, це не наше хлопці". Зателефонував ЖЕК, прийшов електрик, також сказав, що нічого не знає. І я не знаю, що це може бути. У ЖЕК взагалі сказали, кликати їх і хвилюватися лише тоді, коли почне горіти. Я думаю, що це все-таки хтось, хто щось намудрив, – сказав Олександр Єршов.

Коментатори під його відео зазначають, що це дроти нагрівають арматуру і через заземлення хтось запустив дріт у стінку бетону. Таким чином хтось із сусідів дійсно може красти електроенергію. У коментарях Олександр Єршов зазначив, що зараз перевіряє, хто міг таке зробити. 

Чоловік перевіряє, хто може красти електроенергіюЧоловік перевіряє, хто може красти електроенергію - фото скрин: tiktok.com/@sdsdnepr

Нагадаємо, що за крадіжку електроенергії у великих розмірах передбачається як адміністративна так і кримінальна відповідальність. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах