Окупанти обстріляли два міста у Дніпропетровській області

Окупанти обстріляли два міста у Дніпропетровській області

Окупанти обстріляли два міста у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
25 лютого 2023 09:51

Сьогодні вночі, 25 лютого, окупанти обстріляли Нікополь та Марганець у Нікопольському районі. Поцілили з важкої артилерії по мирним містам дев'ять разів.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, внаслідок обстрілів у Нікополі та Марганці люди не постраждали. Однак російські снаряди завдали значних руйнувань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ворожої атаки у Нікополі пошкоджені три ліцеї, адмінбудівля, два приватні підприємства і магазин. Також – 10 багатоповерхівок, 11 приватних будинків, господарські споруди, авто, газогони та лінія електропередач.

Армія РФ обстріляла Нікополь та МарганецьАрмія РФ обстріляла Нікополь та Марганець - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок обстрілів пошкоджено багато приватних будинківВнаслідок обстрілів пошкоджено багато приватних будинків - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Марганці пошкоджені 12 приватних будинків, 10 господарських споруд, газогін та електромережа. Загорівся автомобіль – пожежу оперативно загасили.

Постраждали гозогони та електромережіПостраждали гозогони та електромережі - фото: t.me/dnipropetrovskaODА

На обстріляних територіях працюють правоохоронціНа обстріляних територіях працюють правоохоронці - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На обстріляних територіях працюють правоохоронці та рятувальники. Вони з’ясовують всі наслідки російських обстрілів та фіксують злочини країни-агресора.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах