У парках Дніпра запрацює зовнішнє освітлення: графік

У парках Дніпра запрацює зовнішнє освітлення: графік

У парках Дніпра запрацює зовнішнє освітлення: графік - фото: dv-gazeta.info

Події
22 лютого 2023 11:24

У Дніпропетровській області покращилася ситуація зі світлом. Завдяки цьому, у парках Дніпра знову запрацює зовнішнє освітлення.

Як повідомили в департаменті парків та рекреації, енергетики стабілізували енергосистему країни та не запроваджують ліміти на енергоспоживання у Дніпропетровській області. Тому вуличне освітлення у парках і скверах працюватиме кожен день до 22:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканці Дніпра можуть як і раніше влаштовувати вечірні прогулянки у парках із сім’єю, друзями та чотирилапими улюбленцями. 

Нагадаємо, що ситуація зі світлом в регіонах України покращилася завдяки збільшенню світлового дня та ясній погоді. Також – імпорту електроенергії зі Словаччини.

За повідомленням НЕК "Укренерго" найближчими днями дефіциту потужності не прогнозується. Електростанції, які виробляють електроенергію, можуть покрити споживання і світло вимикати не будуть. Однак цей прогноз може змінитися у разі масованих ракетних обстрілів по енергооб’єктам країни. Енергетики готуються до такого сценарію.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах