Яка ситуація у Дніпрі з водою, світлом та теплом на 20 лютого

Яка ситуація у Дніпрі з водою, світлом та теплом на 20 лютого -

Яка ситуація у Дніпрі з водою, світлом та теплом на 20 лютого - фото: freepik.com

Події
20 лютого 2023 15:36

Дніпровські комунальники продовжують працювати без зупинок та відпочинку, щоб скоріше вирішити всі аварійні ситуації.

У міській раді розповіли, що протягом двох годин працівники КП "Теплоенерго" проводили роботи на тепломережі на вулиці Велика Діївська. Через це могли бути перебої з теплопостачанням у мешканців ж/м Покровський та Червоний Камінь. Наразі всі роботи завершені.

Бригада з ремонту каналізаційних споруд КП "Дніпроводоканал" проводить прочистку каналізаційного колектору по вулиці Гладкова, 43. Крім бригади комунальників, в роботах задіяні також дві одиниці спеціальної техніки. Комунальники вже дістали з каналізаційних мереж купу каміння та ганчір’я. Саме через це і сталося засмічення труб. Роботи з прочистки ще тривають.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 14:00 продовжуються роботи у будинковій котельні КП "Теплоенерго" по вулиці Архітектора Дольника. Працівниками КП тимчасово призупинена подача тепла на вісім будинків за наступними адресами:

  • Вулиця Вернадського, 35 та 35А;
  • Вулиця Архітектора Дольника, 2/4, 5, 9, 14А.

Всі роботи завершать до кінця дня. Після цього подача тепла буде відновлена.

Станом на 14:00 для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах на проспекті Богдана Хмельницького, 119, на прохання ЖЕКу припинено водопостачання за такими адресами:

  • Проспект Богдана Хмельницького, 119;
  • Вулиця Казакевича, 1, 2.

Також проводяться аварійно-відновлювальні роботи та припинено водопостачання у будинках № 29-31 по вулиці Паторжинського. Водопостачання за цими адресами відновлять до кінця дня.

Всі підвищувальні насосні станції у Дніпрі працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Наразі у Дніпрі у звичному режимі працюють всі районні, квартальні та будинкові котельні, а також тепло-розподільчі пункти КП "Теплоенерго". Також в роботі всі об'єкти теплопостачання КП "Коменергосервіс" та КП "Жилсервіс-Дніпро". Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні та тепло-розподільчі пункти цих КП. Знеструмлень котелень та тепло-розподільчих пунктів не зафіксовано.

За інформацією ДТЕК "Дніпровські електромережі", на сьогодні ліміти від НЕК Укренерго для Дніпропетровської області відсутні. Однак у разі перенавантаження мереж можливі обмеження електропостачання в окремих районах області. Вони будуть відбуватись згідно стабілізаційних графіків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах