У Дніпрі оголосили штормове попередження

У Дніпрі оголосили штормове попередження

У Дніпрі оголосили штормове попередження - фото: rbc.ua

Події
18 лютого 2023 14:15

У суботу, 18 лютого, у Дніпрі та області оголосили штормове попередження. Мешканців попереджають про погіршення погодних умов.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, сьогодні у нашому регіоні очікуються пориви вітру до 17-22 метрів за секунду, що відповідає першому (жовтому) рівню небезпеки. Внаслідок цього може погіршитися ситуація на дорогах. Жителів закликають бути обережними і за можливості перебувати вдома.

У Дніпрі та області оголошено жовтий рівень небезпекиУ Дніпрі та області оголошено жовтий рівень небезпеки - фото: meteo.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, сніг з дощем, який розпочався зранку, буде йти аж до вечора. Стовпчик термометра підніметься до +3 градусів. Вночі очікується +2 градуси.

Нагадаємо, що у Дніпрі сьогодні під час снігопаду обробили всі дороги протиожеледною сумішшю. На вулицях міста працювало більше 100 одиниць різної техніки, зокрема: 76 одиниць посипальної техніки з відвалами, сім навантажувачів, 20 одиниць міні-техніки та три самоскиди. Також з самого ранку працювали 500 дорожніх робітників, які прибирали сніг на зупинках громадського транспорту, тротуарах та підходах до пішохідних переходів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах