Снаряд розсік обличчя: у Дніпрі рятують важкопораненого військового

Снаряд розсік обличчя: у Дніпрі рятують важкопораненого військового

Снаряд розсік обличчя: у Дніпрі рятують важкопораненого військового - фото: facebook.com/rsa

Події
17 лютого 2023 16:32

У лікарні Дніпра рятують військового, який отримав важкі поранення під ворожим обстрілом.

Петра з-під обстрілу окупантів врятував побратим, який загинув. Величезний уламок снаряду розсік обличчя чоловіка, поламав щелепу та вийшов через шию. До лікарні військового доправили майже непритомним. Його обличчя було залите кров’ю і він не міг говорити. Про це повідомив гендиректор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Бійцю перелили літри крові і згодом проведуть ще кілька операцій. Зараз його стан стабільний. Він досі не може говорити та їсть лише через зонд. 

Однак Сергій Риженко впевнений, що скоро життя Петра налагодиться. Разом з ним у лікарні мама та сестра. Вдома на нього чекає двоє дітей віком по 18 років. Вони двійнята – дівчинка і хлопчик.

– День за днем, місяць за місяцем, тяжкі поранення та героїчні виживання. Мама і сестра міцно тримали за руки Петра, а він писав їм, що любить їх. Тяжке життя, праця шахтарем загартувала. Не скаржиться, тільки очі видають радість сьогоднішньої зустрічі. Мама тішиться і дякує Богу та лікарям за сина. Ще одне українське життя врятоване в лікарні Мечникова, –  написав Сергій Риженко.

У Дніпрі рятують військового, який через поранення не може говоритиУ Дніпрі рятують військового, який через поранення не може говорити - фото: facebook.com/rsa

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах