Окупанти масово атакували Дніпропетровську область ракетами: скільки вдалося збити

Окупанти масово атакували Дніпропетровську область ракетами: скільки вдалося збити -

Окупанти масово атакували Дніпропетровську область ракетами: скільки вдалося збити - фото: espreso.tv

Події
16 лютого 2023 10:14

Сьогодні вночі, 16 лютого, російські війська атакували Дніпропетровську область ракетами – частину з них збила українська Протиповітряна оборона.

Як повідомили у Повітряному командуванні "Схід", уночі над Дніпропетровською областю наші військові знищили п’ять ворожих ракет. Шоста ракета розірвалася у повітрі. Ще одну ракету вдалося збити у небі над Запорізькою областю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак подякував силам ППО за збережені життя, міста та села.

- Вкотре наголошую! До оприлюднення офіційної інформації не публікуйте та не розголошуйте жодних даних про прильоти, роботу ППО, кількість та місце вибухів і тому подібне. Не допомагайте ворогу, – зазначив Сергій Лисак.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська вдарили ракетами по Павлограду. Унаслідок атаки загинула 79-річна жінка. Попередньо, ще семеро людей отримали поранення. Двох постраждалих – 79-річного чоловіка та 37-річну жінку – госпіталізували. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Через ворожу атаку пошкоджено промислове підприємство. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Також зруйновано сім будинків, ще 30 понівечені. Наслідки атаки ще уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах