Іноземця, який влаштував дебош у кав’ярні Дніпра, можуть депортувати

Іноземця, який влаштував дебош у кав’ярні Дніпра, можуть депортувати -

Іноземця, який влаштував дебош у кав’ярні Дніпра, можуть депортувати - фото: facebook.com/NationalPoliceDnipro

Події
16 лютого 2023 11:20

У Дніпрі повідомили про підозру іноземцю за хуліганські дії у кав’ярні у центрі міста.

Як повідомили у Дніпровському районному управлінні поліції, 8 січня до правоохоронців надійшло повідомлення, що до кафе по вулиці Шевченка зайшов напівоголений чоловів. Після цього він почав поводити себе зухвало. Коли працівниця закладу відмовила чоловіку приготувати каву, чоловік почав трощити все, що потрапляло йому під руку – вази, посуд, меблі та інше майно. Потім він роздягся та пішов з кав’ярні. Того ж дня полійеські затримали його неподалік від кав'ярні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з’ясувалось, порушник – це громадянин іншої держави, який з 2019 року перебував на території України без законних підстав. Суд виніс рішення щодо затримання чоловіка та поміщення його до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що в Миколаївській області на шість місяців.

13 лютого чоловіка доставили з іншої області до відділку та повідомили про підозру за хуліганство. Наразі він знаходиться у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Після прийняття рішення судом за результатами розгляду матеріалів кримінального провадження 31-річного чоловіка очікує видворення за межі теритоії України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах