У Дніпрі затримали банду, яка грабувала на вокзалах переселенців та військових

У Дніпрі затримали банду, яка грабувала на вокзалах переселенців та військових

У Дніпрі затримали банду, яка грабувала на вокзалах переселенців та військових - фото: lb.ua

Події
15 лютого 2023 15:15

У Дніпрі мешканець організував злочинну групу, яка грабувала людей на вокзалах міста. Злочинців затримали.

Як повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі, з липня до жовтня 2022 року раніше судимий дніпрянин разом із трьома своїми знайомими грабував людей на авто- та залізничному вокзалах Дніпра.

Спочатку вони знайомилися з приїжджими громадянами та входили до них в довіру. Потім викрадали їхні речі і збували їх через ломбард, а всі отримані гроші розподіляли між собою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліція встановила 14 потерпілих, серед яких переселенці та військові. Під час обшуків вдома у злочинців вилучили телефони, годинники, банківські карти, гроші та інші вкрадені речі.

У Дніпрі затримали злочинців, які грабували людейУ Дніпрі затримали злочинців, які грабували людей - фото: dnipr.gp.gov.ua

Вдома у затриманих вилучили крадені гроші та інші речіВдома у затриманих вилучили крадені гроші та інші речі - фото: dnipr.gp.gov.ua

Їм повідомлено про підозру у скоєнні грабежів (частини 4, 5 статті 186 КК України) та загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах