Військові із Дніпропетровщини розповіли свою історію кохання

Військові із Дніпропетровщини розповіли свою історію кохання -

Військові із Дніпропетровщини розповіли свою історію кохання - фото: facebook.com/17otbr

Події
14 лютого 2023 14:36

Військові із Дніпропетровської області розповіли свою історію кохання, яка розпочалася під обстрілами.

Олександр та Катерина – військовослужбовці 17-ї окремої танкової бригади. Він сержант батальйону, а вона фельдшер медичного пункту. Познайомилися вони ще у 2014-му році під Старобешеввим, де проходили військову службу в одній бригаді. Тоді волонтери привезли багато різних медикаментів у підрозділ, а ніхто не мав медичної освіти і не міг розподіляти їх правильно. Вони вирішили запросити медиків, щоб ті допомогли їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Коли я тільки її побачив, то можна сказати відразу закохався, молода, гарна, трохи розгублений виразний погляд, ну як в таку можна було б не закохатися? Вона покорила мене і вперше я зніяковів, адже ніяк не міг наважитися попросити її номер телефону. Мені довелося вигадати, що номер потрібен на той випадок, якщо щось трапиться і потрібна буде медична допомога. Чого б я тільки не вигадав та не наговорив в той момент, аби здобути її номер телефону. Мені здається, що вона тоді все відразу зрозуміла, але підіграла мені, в чому я дуже їй вдячний, – розповів Олександр.

За словами чоловіка, він пам'ятає у деталях, у що була вдягнена Катерина при першій зустрічі.

- Можливо б краще було забути цей день, адже це було після наступу, велика кількість поранених, загиблих... Але ні, я не забуду, адже в ньому була і вона, моя Катерина. Я кохаю її, вдячний всесвіту за подаровану зустріч, шанс який я не впустив. Зараз би ще скоріше перемогти в цій війні й взагалі все буде добре, – ділиться чоловік.

За словами закоханих, їм пощастило, що вони знаходяться в одній бригаді і мають можливість хоча б інколи зустрічатися. Наразі вони офіційно не зареєстрували свій шлюб, але мріють про пишне весілля після закінчення війни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах