Військовий, якому відірвало половину ноги, знайшов своє кохання у лікарні Дніпра

Військовий, якому відірвало половину ноги, знайшов своє кохання у лікарні Дніпра

Військовий, якому відірвало половину ноги, знайшов своє кохання у лікарні Дніпра - фото: facebook.com/rsa

Події
14 лютого 2023 12:09

У лікарні Дніпра не лише рятують людей, а й зароджуються справжні почуття. Так, військовий, який отримав тяжке поранення, знайшов своє кохання.

25-річний боєць Сергій при виконанні бойових дій отримав поранення та втратив половину ноги. Чоловіка доправили у лікарню імені Мечникова. Про нього весь час турбувалася медсестра Аня. Вона робила йому перев'язки та стала найріднішою людиною. Між ними зародилося кохання. Про це розповів гендиректор лікарні імені Мечникова Сергій Риженко на своїй сторінці у Facebook. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Приїжджаючи на каталці у перев'язувальну лікарні Мечникова, не може приховати свого хвилювання. Медсестра Аня – найкрасивіша, найрозумніша, найближча і найрідніша. Проковтуючи грудку в горлі, він каже їй ніжні слова. Вона тримає його поранену ногу, як самий коштовний діамант, – написав Сергій Риженко.

Він також додав, що під час перев'язки закоханий військовий забуває про біль. 

– Під час перев'язки вони дивляться один одному в очі з величезним коханням, забуваючи про біль, вірячи у щось романтичне. Це так, коли ніжні почуття вперше – раз і назавжди, – зазначив Сергій Риженко. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах