Не бачились 9 місяців: у пологовому Дніпра зустрілося подружжя, яке розлучила війна

Не бачились 9 місяців: у пологовому Дніпра зустрілося подружжя, яке розлучила війна

Не бачились 9 місяців: у пологовому Дніпра зустрілося подружжя, яке розлучила війна - фото: instagram.com/evgeniyaradchyk

Події
13 лютого 2023 14:07

У лікарні Дніпра зустрілися поранений військовий та його дружина, які не бачились дев'ять місяців через війну. 

Миколая та Олену Сердюк розлучила війна. Чоловік став на захист країни, коли його дружина була на ранніх термінах вагітності. Подружжя через дев'ять місяців зустрілося у лікарні імені Мечникова за збігом обставин. Про це розповіла лікарка пологового відділення обласної лікарні Євгенія Радчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вона додала, що в той день Олена надійшла до пологового відділення лікарні у потугах. А її чоловік Миколай потрапив до цього ж медзакладу з пораненням. Вже ввечері вони стали батьками хлопчика, якого зустріли разом.

– Важливою сторінкою сьогодні Пологового Будинку Мечникова є робота з пацієнтками, що приїджають до нас з територій, де наразі йдуть бойові дії. Знаходяться пацієнтки, чоловіки яких мужньо боронять нашу країну. Однією з них є Сердюк Олена і Миколай яких війна розлучила на ранніх термінах вагітності і наступного разу вони зустрілися у стінах нашої лікарні: Олена надійшла у потугах, а цього ж вечора її чоловік потрапив до лікарні з пораненням. У них з‘явився чудовий хлопчик, якого вони назвали Михайло і ми віримо, що діти, які народжуються у цей важкий час, стануть гордістю нашої країни, як і їх батьки, – написала Євгенія Рядчук.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах