Провину не визнає: у Дніпрі пройшло засідання у справі Артемія Рябчука

Провину не визнає: у Дніпрі пройшло засідання у справі Артемія Рябука -

Провину не визнає: у Дніпрі пройшло засідання у справі Артемія Рябука - фото: 9-channel.com

Події
13 лютого 2023 12:42

У Красногвардійському районному суді Дніпра відбулося чергове засідання у справі найгвардійця Артемія Рябчука, який влаштував стрілянину на заводі "Південмаш".

Серед загиблих унаслідок стрілянини була співробітниця "Південмашу" Віра Лебединець. Її сестра Віта ходить на кожне засідання суду, передає "9 канал". Вона каже, що хлопець має відповісти за свої діяння. Це важливо для неї та родичів інших загиблих. Вони всі чекають на рішення суду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурор зачитав обвинувачення, проте Артемій Рябчук провини не визнав по жодному з пунктів. Розгляд справи ускладнюється тим, що одна з постраждалих зараз перебуває на окупованій території, а ще одна – лікується за кордоном. Вони повинні виступати у суді в ролі свідків. У засіданні оголосили перерву до 24 лютого.

Нагадаємо, що трагедія на заводі "Південмаш" у Дніпрі сталася 27 січня. Тоді нацгвардієць Артемій Рябчук влаштував стрілянину – п’ятеро людей загинули і ще стільки же отримали поранення. Якщо буде доведено його винуватість, суд може прийняте рішення про довічне позбавлення волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах