У Дніпропетровській області поліцейський вистрелив у собаку

У Дніпропетровській області поліцейський вистрелив у собаку -

У Дніпропетровській області поліцейський вистрелив у собаку - фото: studspravka.com.ua

Події
12 лютого 2023 14:03

У Кам’янському у Дніпропетровській області поліцейський використав табельну зброю. За цим фактом розпочали службову перевірку.

Як повідомили у Кам’янському районному управлінні поліції, подія сталася 8 лютого близько 08:15. Поліцейський попередив керівництво про використання табельної вогнепальної зброї. Внаслідок цього постраждав собака, який знаходився на вулиці без намордника та повідка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зі слів поліцейського, собака накинувся на нього та людей. Правоохоронці розпочали службове розслідування. Також в рамках службової перевірки опитали свідки та учасників події. Результати перевірки напрвлять на розгляд відповідним службам.

Станом на 12 лютого, власники собаки до правоохоронців з заявою не зверталися.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Дніпропетровській області оголошували повітряні тривоги. Проте минулося без ворожих обстрілів. Жителі деяких районів Дніпропетровщини вночі могли чути гучні звуки – це результат роботи Протиповітряної оборони. Наші військові знищили ворожі дрони-камікадзе ще на підльоті до області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах