У прокуратурі розповіли про наслідки атаки дронів на Дніпропетровщині

У прокуратурі розповіли про наслідки атаки дронів на Дніпропетровщині

У прокуратурі розповіли про наслідки атаки дронів на Дніпропетровщині - фото: gettyimages.com

Події
11 лютого 2023 13:24

В ніч на 11 лютого окупанти атакували енергетичну інфраструктуру Дніпропетровщини. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, вночі окупанти атакували дронами-камікадзе об’єкти енергетики Криворізького та Нікопольського району Дніпропетровщини. Там є значні пошкодження.

Ворог вдарив по енергетичній інфраструктурі на ДніпропетровщиніВорог вдарив по енергетичній інфраструктурі на Дніпропетровщині - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Внаслідок атаки є значні пошкодженняВнаслідок атаки є значні пошкодження - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної та Криворізької східної окружної прокуратур здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 КК України).

На місці ворожих атак працюють прокурори, слідчі та інші служби. Вони збирають докази та фіксують чергові військові злочини РФ.

Нагадаємо, окупанти вдарили дронами-камікадзе по трьох енергетичних об'єктах у Криворізькому та Нікопольському районах. Один з них вже був уражений раніше. Внаслідок влучання там сталися пожежі, які рятувальники вже загасили. Люди не постраждали. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах