Зеленський особисто відзначив бригаду з Дніпропетровщини, яка боронить Бахмут

Зеленський особисто відзначив бригаду з Дніпропетровщини, яка боронить Бахмут

Зеленський особисто відзначив бригаду з Дніпропетровщини, яка боронить Бахмут - фото: facebook.com/93OMBr

Події
07 лютого 2023 18:03

Вчора, 6 лютого, Президент України Володимир Зеленський відзначив бійців 93-ї механізованої бригади Холодний Яр з Дніпропетровської області.

У своєму традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський подякував воїнам 93-ї механізованої бригади Холодний Яр за хоробрість та незламність у боротьбі проти окупантів на одному з найскладніших напрямках фронту – Бахмутському.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Зеленський відзначив бійців 54-ї механізованої бригади та 15-го окремого батальйону 128-ї гірсько-штурмової бригади.

– Особлива увага – Бахмуту. Нашому захисту, спробам окупанта оточити місто і зламати там нашу оборону. Протидіємо. І я дякую кожному воїну, який своєю стійкістю забезпечує цю протидію! Окремо сьогодні відзначу бійців 54-ї та 93-ї окремих механізованих бригад, 15-го окремого батальйону 128-ї гірсько-штурмової бригади. Я дякую вам, воїни, за вашу хоробрість і незламність, за дуже потрібну Україні стійкість, – сказав Володимир Зеленський. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах