У Дніпропетровській області зникла 15-річна дівчина

У Дніпропетровській області зникла 15-річна дівчина -

У Дніпропетровській області зникла 15-річна дівчина - фото: dp.npu.gov.ua

Події
07 лютого 2023 10:41

Правоохоронці розшукують у Дніпропетровській області зниклу 15-річну Маргариту Путиніку, яка пішла з дому і не повернулася.

Дівчина живе у місті Кам’янське на вулиці Айвазовського. Вчора, 6 лютого, близько 15:00 вона пішла з будинку, але наразі додому так і не повернулася, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Маргарита зростом приблизно 170 сантиметрів, у неї худорлява статура та чорне довге волосся. Коли вона пішла з дому, то була одягнута у чорний спортивний костюм з капюшоном, темно-зелений пуховик до колін та білі кросівки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прохання до всіх, кому відоме місце перебування неповнолітньої Маргарити Путиніки, повідомити про це до Кам’янського РУП за телефонами: 096 586 94 41 або на спецлінію "102".

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області на трасі Дніпро – Запоріжжя сталася смертельна ДТП. Там автомобіль збив 22-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішоходному переході. Від отриманих травм вона загинула відразу. Автомобіль злетів з дороги у кювет. Зараз правоохоронці розшукують свідків події.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах