У Дніпрі бабуся продає на вулиці запаси з погребу, щоб допомогти ЗСУ

У Дніпрі бабуся продає запаси з погребу, щоб допомогти ЗСУ

У Дніпрі бабуся продає запаси з погребу, щоб допомогти ЗСУ - фото: facebook.com/oleg.soloviov.

Події
06 лютого 2023 15:55

На одній з вулиць Дніпра бабуся продає овочі зі свого погребу, щоб допомогти українським військовим.

Сидить літня жінка на сходах. На вигляд їй понад 90 років. На ручному візку, який виконує роль прилавку, вона має кусок кабака, маленькі буряки, моркву та яблука. Про це розповів мешканець Дніпра Олег Соловйов, який не зміг пройти повз продавчині.

– Хочу написати про одну бабцю. Вона мене вразила. На вигляд їй, років за дев'яносто, мабуть. Але ж вогонь! Вулиця, зима, мороз. Перехожих майже немає. Сидить вона на сходах. Ледь жива кравчучка замість прилавку, а на прилавку товар: кусок кабака, бурячки хвостаті, розміром з редиску, трохи змореної життям моркви та яблук. Пройти повз неможливо. У всякому випадку я не зміг, – написав Олег Соловйов на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він зазначив, що хотів просто дати бабусі грошей, але вона обурилась і сказала, що "бізнес робить, а не милостиню просить". Тому чоловік скупив у неї всі продукти, які жінка продала задешево.

Олег Соловйов також додав, що всі зароблені кошти вона віддає на ЗСУ.

– На мої наполегливі намагання дати ще якісь гроші, погрожувала огріти кравчучкою. Переконала. І шо ви думаєте, вона додому пішла? Та де там. Хвалиться, що ще прийде. Бо у погребі запасів вистачає і вона ще не зовсім змерзла. Каже: "Хто ж згортає бізнес, коли такий попит?" А ще, каже, що хлопцям та дівчатам із ЗСУ потрібно допомагати! Тому все, що вона заробляє на бізнесі, віддає на перемогу! – розповів мешканець Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах