У Дніпрі врятували 21-річного хлопця, який постраждав через ракетний удар по Краматорську

У Дніпрі врятували 21-річного хлопця, який постраждав через ракетний удар по Краматорську -

У Дніпрі врятували 21-річного хлопця, який постраждав через ракетний удар по Краматорську - фото: facebook.com/rsa010963

Події
06 лютого 2023 12:33

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова врятували 21-річного хлопця, який постраждав унаслідок ракетного удару по Краматорську.

Головлікар Сергій Риженко розповів, що хлопця звати Дмитро, він навчається на четвертому курсі Харківського університету радіоелектроніки. Він приїхав до мами у Краматорськ. Батьки були у гостях, коли в будинок 1 лютого вдарила ракета.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Після потрапляння ракети в будинок першого лютого, усі загинули. Його та сусіда тяжкопоранених витягли з-під завалів. У лікарні Мечникова згадав, що бачив біло жовтий спалах, тиск по всьому тілу, нудота, відчуття, що присипало вугіллям, важку безпросвітну темряву. У душі попрощався з рідними, помолився. Потім постарався щебінь виплюнути з рота, не вийшло. Задихаючись, проковтнув. Ліва частина тіла притиснута плитою. Крізь зуби намагався покликати на допомогу. Почувши звуки, як міг, замикав, – написав Риженко.

Після надання допомоги у Краматорську Дмитра доставили у лікарню імені Мечникова. У нього була розбита голова, розламаний ніс та поломана рука. Йому зробили операції. Наразі Дмитро готується до виписки і чекає на маму, яка вирішили для себе, що народила його вдруге.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах