На Дніпропетровщині сталося дві масштабні пожежі: є постраждалий

На Дніпропетровщині сталося дві масштабні пожежі: є постраждалий

На Дніпропетровщині сталося дві масштабні пожежі: є постраждалий - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
06 лютого 2023 10:26

Вчора пізно ввечері, 5 лютого, та сьогодні зранку, 6-го лютого, у Дніпропетровській області сталося дві серйозні пожежі в будинках. Постраждав чоловік.

Так, сьогодні у Дніпрі на вулиці Детальбудівській Амур-Нижньодніпровського району близько 04:37 горів одноповерховий будинок. По прибуттю рятувальники встановили, що займання виникло на даху та всередині оселі. Мешканці не постраждали. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області. 

Пожежу гасили понад годину 10 рятувальників та дві пожежні машини. Вогонь знищив дах будинку на площі 50 квадратних метрів.

Пожежу у Дніпрі гасили понад годинуПожежу у Дніпрі гасили понад годину - фото: dp.dsns.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна пожежа сталася вчора, 5-го лютого, близько 20:13 у місті Кам'янське. Там горіла квартира у триповерховому будинку на проспекті Ювілейний Південного району.

По прибуттю рятувальники побачили, що з квартири на третьому поверсі йде дим. Вони потрапили всередину житла та приступили до гасіння пожежі. Під час ліквідації полум’я вони побачили непритомного чоловіка, який отруївся димом та отримав серйозні опіки кінцівок. Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Вогонь пошкодив домашні речі в однокімнатній квартирі на площі два квадратні метри. До пожежі були залучені 16 рятувальників та три пожежні машини.

У Кам'янському горіла квартираУ Кам'янському горіла квартира - фото: dp.dsns.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах