У центрі Дніпра авто влетіло у рекламний щит: постраждала дитина та жінка (відео)

У центрі Дніпра авто влетіло у рекламний щит: постраждала дитина та жінка (відео)

У центрі Дніпра авто влетіло у рекламний щит: постраждала дитина та жінка (відео) - фото: dnepr.express

Події
04 лютого 2023 18:08

Сьогодні, 4 лютого, у Дніпрі на проспекті Яворницького внаслідок зіткнення з легковиком Subaru автомобіль Acura влетів влетів у рекламний банер. Постраждало двоє людей, серед яких дитина.

ДТП сталася біля театру опери й балету. Момент аварії зафіксувала камера Ситуаційного центру Дніпра. На відео видно, що позашляховик Acura рухався проспектом Дмитра Яворницького. У цей момент водій легковика Subaru виїхав на проспект із вулиці Половицької і зіткнувся із позашляховиком. Внаслідок цього останній відкинуло в рекламний банер на тротуарі, пише "Дніпро Оперативний".

У центрі Дніпра сталася ДТПУ центрі Дніпра сталася ДТП - фото: dnepr.express

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок аварії постраждали 22-річна пасажирка Subaru та 14-річна пасажирка Acura. Їх госпіталізували до лікарні. На місці працює поліція, яка встановлює всі деталі ДТП. 

Нагадаємо, вчора ввечері, 3 лютого, у Павлоградському районі на автошляху М-30 (Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка – Луганськ – Ізварине) зіткнулися автомобілі. Постраждали двоє людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах