Стало відомо, чому у Дніпрі зачинили ТЦ "Приозерний"

Стало відомо, чому у Дніпрі зачинили ТЦ "Приозерний"

Стало відомо, чому у Дніпрі зачинили ТЦ "Приозерний" - фото: ua.igotoworld.com

Події
04 лютого 2023 10:41

Вчора зранку, 3 лютого, у Дніпрі зачинили ТЦ "Приозерний". Суборендаторів магазинів також не пустили всередину. Ситуацію прокоментували у "ПриватБанку", який є власником будівлі.

Там зазначили, що будівлю до 11 червня 2022 року орендувала ТОВ "Алонза". Після – договір було припинено через несвоєчасну сплату оренди. У зв'язку з цим "ПриватБанк" попрохав орендаря звільнити приміщення, пише "Наше Місто" з посиланням на пресслужбу "ПриватБанку". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– "Приватбанк" направив декілька вимог до орендаря звільнити приміщення ТЦ "Приозерний", спочатку у зв’язку з розірванням договору оренди, а потім і у зв’язку з набуттям чинності рішення від 29 листопада 2022 року за справою №826/6164/18 Шостого апеляційного адміністративного суду про зупинення експлуатації будівлі, – йдеться повідомленні "ПриватБанку". 

Там також зазначили, що про це рішення керівництво ТОВ "Алонза" знало ще з дати його винесення. Тому 2 лютого 2023 року власник нерухомості – "ПриватБанк" закрив торговий центр. 

– 2 лютого 2023 року "ПриватБанк", як власник, забезпечив виконання рішення суду шляхом закриття торговельного центру. Банк співпрацює з органами державної влади з цього питання, – зазначили у пресслужбі "ПриватБанку". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах