19-річній дівчині, яка через обстріл Дніпра втратила око, потрібна допомога

19-річній дівчині, яка через обстріл Дніпра втратила око, потрібна допомога

19-річній дівчині, яка через обстріл Дніпра втратила око, потрібна допомога - фото: instagram.com/star_anika_

Події
03 лютого 2023 16:27

14 січня внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі 19-річна Анна Котова втратила око та отримала тяжкі травми. Лікарі продовжують боротися за її життя. Зараз дівчині потрібна фінансова допомога, аби врятувати зір.

Спочатку Анна Котова перебувала у лікарні Святого Пантелеймона Першого територіального медоб'єднання у Львові. 26 січня там їй провели операцію з видалення уламків та встановлення пластини в черепі. Після цього дівчину транспортували до Польщі, аби рятувати зір, розповіла подруга Анни Котової Даша Жинцова.

19-річній Анні Котовій потрібна допомога, аби врятувати зір19-річній Анні Котовій потрібна допомога, аби врятувати зір - фото: instagram.com/_zhintsova_/

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак, за її словами, в Польщі відмовилися оперувати постраждалу дівчину.

– Спочатку нам відмовили у безкоштовній операції, оскільки Аня вже повнолітня. А потім і взагалі відповіли, що не зможуть допомогти, – написала Даша Жинцова на своїй сторінці у Instagram.

Вона додала, що знайшла клініку у Німеччині, де Анні зможуть встановити імплант замість втраченого ока та зберегти зір другого ока. Однак операція коштує дуже дорого – 27 тисяч доларів. Також потрібні додаткові кошти на реабілітацію.

Даша Жинцова просить всіх небайдужих допомогти фінансово та зібрати гроші на операцію, аби врятувати зір 19-річній Анні Котовій. Реквізити можна знайти за посиланням. Також можна надіслати кошти на монобанку, де відкрили збір "На зір для Ані". 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах