У Дніпрі в міських автобусах з'явилася безготівкова оплата проїзду: як працює

У Дніпрі в міських автобусах з'явилася безготівкова оплата проїзду: як працює

У Дніпрі в міських автобусах з'явилася безготівкова оплата проїзду: як працює - фото: t.me/DepTrDMR

Події
01 лютого 2023 12:33

Сьогодні, 1 лютого, у комунальних автобусах Дніпра запрацювала безготівкова оплата проїзду за допомогою QR-коду.

Як повідомили в департаменті транспорту та інфраструктури, у Дніпрі працюють комунальні автобуси №101К, №32К, №75К та №109К. Саме в них розмістили наліпки з QR-кодами. В кожному розклеяли по 11 штук.

Як сплатити проїзд у автобусі за допомогою QR-кода

Треба відсканувати спеціальний QR-код через застосунок "Приват24". Після цього на екрані з'явиться електронний квиток, який необхідно "закомпостувати".

В автобусах можна заплатити за проїзд за допомогою QR-кодуВ автобусах можна заплатити за проїзд за допомогою QR-коду - фото: t.me/DepTrDMR

Наліпки розміщені у автобусі так, щоб пасажирам було зручно заплатити за проїзд за допомогою телефону у різних частинах салону. Вартість проїзду – 15 гривень.

Варто зазначити, що система оплати проїзду через QR-код вже давно працює у міському електротранспорті та користується великим попитом. 

Нагадаємо, у Дніпрі сьогодні, 1 лютого, пішов снігопад. Колапсу у місті немає. Як повідомили в міській раді, до 07:00 на вулицях міста працювали 76 одиниць посипальної техніки, вісім навантажувачів, 20 одиниць мінітехніки та шість самоскидів. Зараз очищення доріг завершено.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах