Закидали яйцями авто та облили двері сечею: у Кривому Розі сусіди помстилися за світло

Закидали яйцями авто та облили двері сечею : у Кривому Розі сусіди помстилися за світло

Закидали яйцями авто та облили двері сечею : у Кривому Розі сусіди помстилися за світло - фото: volynnews.com

Події
28 сiчня 2023 17:22

У Кривому Розі між сусідами виник скандал через відключення світла.

Так, мешканці, які проживають у житловому мікрорайоні "Сонячний", були обурені тим, що у сусідній багатоповерхівці є світло, коли у них його немає. Аби помститися, вони облили всі вхідні двері будинку сусідів сечею та закидали яйцями припарковані авто. Подія сталася ще на початку січня. Про це повідомила у Facebook потерпіла жителька Катерина Князь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Це ж шо у людей замість мізків, щоб прийти до своїх сусідів з іншого будинку і облити всі під'їздні вхідні двері сечею, обкидати яйцями припарковані авто просто за те, що у нас є світло, а в них відключають?! – написала жінка.

У Кривому Розі стався скандал між сусідами через відключення світлаУ Кривому Розі стався скандал між сусідами через відключення світла - фото: facebook.com/knaz.kg

Перевірити, чи насправді мешканці так вчинили із своїми сусідами, важко. У коментарях під дописом Катерини Князь інші містяни зазначають, що ймовірно так сталося не через світло, а через інші причини. А хтось зовсім не вірить у правдивість слів обуреної мешканки "Сонячного". 

Мешканці не вірять, що сусіди могли помститися через світлоМешканці не вірять, що сусіди могли помститися через світло - фото: facebook.com/knaz.kg

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах