У Дніпропетровській області оновили перелік громад, які постраждали від агресії РФ

У Дніпропетровській області оновили перелік громад, які постраждали від агресії РФ

У Дніпропетровській області оновили перелік громад, які постраждали від агресії РФ - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
27 сiчня 2023 16:22

У Дніпропетровській області оновили перелік територій, які постраждали від повномасштабної війни, яку розпочала РФ. До нього увійшли 11 територіальних громад.

Новий перелік опублікувала на своїй сторінці у Facebook заступниця голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ольга Горб. Так, до територій, де йдуть активні бойові дії увійшли Марганецька, Мирівська, Нікопольська, Червоногригорівська та Покровська громади. Натомість Зеленодольська, Широківська, Покровська, Великомихайлівська, Маломихайлівська, Новопавлівська громади увійшли до списку територій, де можливі бойові дії. 

Цей перелік є основою для призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, та тих, хто проживає у вказаних населених пунктах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що до територій, де йдуть бойові дії відносяться громади, які межують із окупованими територіями та на них неможливо у повному обсязі виконувати функції держави.

До територій, де можливі бойові дії відносяться ТР, які межують з населеними пунктами, де йдуть бойові дії або тимчасово окупованими територіями. Однак на них можливо забезпечувати функції держави.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах