Чи діють стабілізаційні графіки відключень світла у Дніпрі 27 січня

Чи діють стабілізаційні графіки відключень світла у Дніпрі 27 січня

Чи діють стабілізаційні графіки відключень світла у Дніпрі 27 січня - фото: powerkit.com.ua

Події
27 сiчня 2023 10:02

Сьогодні, 27 січня, у Дніпрі та області будуть діяти стабілізаційні графіки відключень світла.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, на 27 січня для нашого регіону був наданий такий ліміт – 1200 МВт на день та 1208 МВт на ніч. Це 54,5% від потреби електроенергії області при поточних погодний умовах, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру. Якщо ліміт буде перевищено і виникне дефіцит електроенергії, то світло можуть відключати екстрено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики роблять все, аби сьогодні енергопостачання вимикали за стабілізаційними графіками. Знайти їх та перевірити, коли у вас вдома не буде світла, можна за посиланням.

Жителів закликають користуватися електроенергією ощадливо. Адже після масових ворожих атак у енергосистемі зберігається значний дефіцит.

Нагадаємо, найбільша частина ліміту, який встановили у Дніпропетровській області, йде на роботу лікарень, комунальних підприємств та інших об'єктів критичної інфраструктури. Ще 11% – для промисловості, зокрема підприємців, які не можуть припинити виробничий процес. Для малого бізнесу і населення лишається майже 15%. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах