У ДТЕК прокоментували графіки відключень світла у Дніпропетровській області

У ДТЕК прокоментували графіки відключень світла у Дніпропетровській області

У ДТЕК прокоментували графіки відключень світла у Дніпропетровській області - фото: adm.dp.gov.ua

Події
25 сiчня 2023 18:10

У Дніпрі та області зараз діють стабілізаційні графіки відключень світла. Енергетики розповіли, як вони працюють та куди найбільше йде електроенергія. 

У Дніпропетровській області встановили ліміт – 50% електроенергії від потреби. Найбільша його частина йде на роботу лікарень, комунальних підприємств та інших об'єктів критичної інфраструктури. Ще 11% – для промисловості, зокрема підприємців, які не можуть припинити виробничий процес. Про це повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, пише Дніпропетровська ОВА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для малого бізнесу і населення лишається майже 15%. Тому енергетики змушені відключати побутових споживачів за стабілізаційним графіком. Тобто 4 години світло є, 5 – немає. 

Енергетики також наголошують, шо ліміти для кожного регіону встановлює НЕК "Укренерго". Це роблять для того, аби в роботі енергосистеми не виникало аварійних ситуацій. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах