На трасі у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП

На трасі у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП -

На трасі у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП - фото: freepik.com

Події
26 сiчня 2023 15:54

Сьогодні, 26 січні, у Дніпропетровській області сталася ДТП, унаслідок якої загинув чоловік.

Аварія сталася близько 11:40 на трасі М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине поблизу селища міського типу Петропавлівка у Синельниківському районі. На місце події викликали рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Як з’ясувалося, водій легкового автомобіля Volkswagen Golf не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Унаслідок цього чоловіка затисло у понівеченому автомобілі. Від отриманих травм він загинув.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів дістали водія із машини. Його тіло передали правоохоронцям. Представники Національної поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, що вчора пізно ввечері підрозділами повітряного командування "Схід" в області було збито п’ять ворожих БпЛА. Також відомо, що є влучання по промисловому підприємству – наслідки ще встановлюються. Щодо артилерійських обстрілів – у громадах Дніпропетровської області минулося без ворожих ударів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах