У Дніпрі без опалення залишилися більше 300 будинків

У Дніпрі без опалення залишилися більше 300 будинків -

У Дніпрі без опалення залишилися більше 300 будинків - фото: pexels.com

Події
26 сiчня 2023 11:21

Сьогодні, 26 січня, у Дніпрі відбуваються екстрені відключення світла через загрозу ракетних ударів. У зв’язку з цим сотні будинків залишилися без опалення.

Як повідомили у міській раді, станом на 10:00 критична інфраструктура міста, а також медичні установи забезпечені теплом та водою.

Через відключення світла зупинили підвищувальну насосну станцію по проспекту Миру. Наразі припинено водопостачання по проспекту Миру, буд. 35, 43, 49, 55, 63, 61, 75. Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.

Усі об'єкти КП "Коменергосервіс" працюють у звичному режимі. Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговує це теплопостачальне підприємство.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через запуск ворогом ракет і превентивними відключеннями електроенергії у КП "Жилсервіс-Дніпро" знеструмлено три котельні Центрального району. Без опалення 37 житлових будинків, що знаходяться по:

  • Пропекту Поля;
  • Вулиці Полєтаєва;
  • Вулиці Новосільна.

З тієї ж причини у КП "Теплоенерго" без світла наразі будинкові котельні та тепло-розподільчі пунктах, а саме: три районні котельні по вулиці Панікахи (1) та по проспекту Хмельницького (2). Тимчасово без тепла 262 будинки.

Знеструмлено і квартальні котельні по:

  • Вулиці Макарова,
  • Вулиці Киргизька,
  • Вулиці Сліпака.

Від них опалюється 87 будинків, вони також поки тимчасово без опалення.

Загалом на цей час у КП "Теплоенерго" тимчасово без тепла 349 будинків. Робота цих котелень та ТРП буде відновлена після включення електроенергії на об’єкти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах