За яким графіком будуть вимикати світло у Дніпрі 25 січня

За яким графіком будуть вимикати світло у Дніпрі 25 січня

За яким графіком будуть вимикати світло у Дніпрі 25 січня - фото: doba.ua

Події
25 сiчня 2023 09:57

У Дніпрі та області сьогодні, 25 січня, світло вимикатимуть за графіком.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, сьогодні для нашого регіону надали обмеження споживання на рівні 1186 МВт на день та 1170 на ніч. Це 54% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Тому на Дніпропетровщині сьогодні будуть вимикати світло за стабілізаційним графіком. З ним можна ознайомитися за посиланням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Енергетики зазначають, що в енергосистемі зберігається значний дефіцит електроенергії після ворожих атак. Тому при перевищенні лімітів можуть застосувати аварійні відключення. Однак працівники ДТЕК будуть намагатися проводити відключати світло за стабілізаційними графіками протягом всього дня.

Жителів також просять помірно споживати електроенергію. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах