У Дніпрі на місце трагедії приїхав верховний комісар ООН у справах біженців

У Дніпрі на місце трагедії приїхав верховний комісар ООН у справах біженців

У Дніпрі на місце трагедії приїхав верховний комісар ООН у справах біженців - фото: adm.dp.gov.ua

Події
23 сiчня 2023 18:13

Сьогодні, 23 січня, у Дніпро приїхав верховний Комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді. Він побував біля багатоповерхівки, яку зруйнувала російська ракета 14 січня.

Філіппо Гранді висловив співчуття родинам загиблих та зазначив, що представники ООН та інших організацій продовжують знаходитись в Україні. Про це повідомили у Дніпропетровській військовій адміністрації.

– Я дуже розлючений, тому що знову мирні жителі загинули у цій війні. Наскільки ми бачимо, це дійсно звичайний будинок і обірвані життя людей. Ми разом з іншими міжнародними організаціями продовжуємо бути тут, в Україні, разом з вами, – сказав Філіппо Гранді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що приїзд міжнародних організацій до Дніпра це дуже важливо.

Він також додав, що сьогодні з Гранді було обговорено подальшу співпрацю щодо допомоги постраждалим. А також – питання підтримки українців, які через війну переїхали до Дніпропетровської області й потреби громад, які приймають внутрішньо переміщених осіб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах