Яка ситуація з коронавірусом у Дніпрі та області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпрі та області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпрі та області - фото: freepik.com

Події
23 сiчня 2023 17:26

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворюваності на коронавірус.

Так, за минулий тиждень на Дніпропетровщині на коронавірус захворіли 330 людей. Рівень захворюванності зріс на 3,8%. У порівнянні з аналогічним періодом 2022 року захворюваність знизилась у 7,9 разів. Про це повідомили в Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього з початку пандемії в області зареєстрували 350 121 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. Питома вага дорослого населення – 92,4%, дітей до 17 років – 7,6%. Від коронавірусної хвороби померло 10081 хворих, одужали 339 346 осіб.

На низькому рівні знаходиться захворюваність на грип та ГРВІ. За минулий тиждень до лікарень за медичною допомогою звернулись 12 984 людей. Це на 19% більше попереднього тижня але на 9,4% менше аналогічного тижня 2022 року.

Захворюваність на гострі кишкові інфекції у порівнянні з попереднім тижнем знизилась на 17% та нижче аналогічного тижня 2022 року на 4%. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах