У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів

У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів -

У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів - фото: ssu.gov.ua

Події
23 сiчня 2023 11:47

Мешканка Павлограда і троє жителів Тернівки у соцмережах вихваляли російську армію та керівництво країни-агресора.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровської області, правоохоронці провели декілька обшуків за рішенням суду. Так, у жительки Тернівки, яку підозрюють у колабораційній діяльності, знайшли та вилучили мобільний телефон.

17 січня поліцейські провели три обшуки за місцем мешкання осіб, які у забороненій в Україні соціальній мережі підтримували дії ворога. Слідчі дії проводились у двох жителів Тернівки та мешканки Павлограда.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

16 та 18 січня їм повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Матеріали кримінального провадження скерували до суду.

У Дніпропетровській області затримали колаборантів -У Дніпропетровській області затримали колаборантів - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог обстріляв Нікопольський район з реактивних систем залпового вогню "Ураган" та "Град". За ніч район атакували двічі. Під ворожим вогнем були дві громади – Мирівська та Марганецька. Туди прилетіли більше 20 ворожих снарядів. На місці обстрілів працюють представники ДСНС. Наслідки ворожих атак ще з’ясовуються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах