Бетон перетворився на пісок: як діставали людей з-під завалів будинку у Дніпрі

Бетон перетворився на пісок: як діставали людей з-під завалів будинку у Дніпрі -

Бетон перетворився на пісок: як діставали людей з-під завалів будинку у Дніпрі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
22 сiчня 2023 13:43

У Дніпрі внаслідок ракетного удару по житловому будинку на Набережній Перемоги на місці загинули 45 людей, ще одна людина померла у лікарні.

Заступник міського голови Михайло Лисенко розповів, що наразі упізнано 28 осіб, 17 – не упізнано, 11 – вважаються безвісти зниклими. Серед загиблих є шестеро дітей, передає "Наше місто".

Після ракетного удару рятувальники працювали так, щоб не зашкодити людям, які опинилися під завалами. Великі уламки не могли розібрати швидко – кожен уламок потрібно було діставати дуже обережно. Стропальник кріпив його, а потім кранами з обох боків підіймали уламки. Таким чином змогли дістати і врятувати 39 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі у Дніпрі роботи з порятунку людей під завалами будинку закінчились. На Набережній провели всі необхідні роботи для відкриття руху, небезпеки для дорожнього руху на сьогодні немає. Загалом для розбору завалів, було залучено 125 одиниць комунальної техніки разом із водіями та 124 особи – це інші співробітники комунальних підприємств.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного удару по будинку у Дніпрі постраждала вагітна жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах