У Дніпрі пройде загальна панахида за загиблими внаслідок ракетного удару

У Дніпрі пройде загальна панахида за загиблими внаслідок ракетного удару

У Дніпрі пройде загальна панахида за загиблими внаслідок ракетного удару - фото: slovopravdy.com.uа

Події
21 сiчня 2023 15:32

У Дніпрі відбудеться панахида за загиблими через ракетний удар по багатоповерхівці на ж/м Перемога. Рідних та всіх небайдужих мешканців міста запрошують вшанувати пам'ять тих, кого вбили окупанти. 

Панахида відбудеться 22 січня 2023 року о 13:00 біля будинку на ж/м Перемога, який зруйнувала ворожа ракета. Жалобну церемонію проведе Високопреосвященнійший Архієпископ Дніпровський і Криворізький Симеон у співслужінні міського духовенства. Про це повідомили на офіційній сторінці Дніпровської Єпархії у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Запрошуємо родини загиблих та усіх небайдужих дніпрян вшанувати спільною молитвою пам’ять усіх невинноубієнних мирних жителів, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за офіційними даними, у Дніпрі внаслідок ракетної атаки 14 січня по житловому будинку загинула 46 людей. Ще дев'ять людей не впізнані, стільки ж ще залишаються зниклими безвісти. Опізнання продовжується. Поранення отримали 80 людей. У лікарнях міста під наглядом медиків залишаються 24 постраждалих. Троє з них перебувають у важкому стані, з-поміж них 9-річна дівчинка. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах