Прилетіло більше 30 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Прилетіло більше 30 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Прилетіло більше 30 снарядів: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
19 сiчня 2023 09:21

Російські війська продовжують обстрілювати Дніпропетровську область. Під ворожим ударом знову опинився Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що цієї ночі Нікопольський район обстрілювали з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії.

Більше 30 смертоносних снарядів прилетіли у дві громади – Червоногригорівську та Марганецьку. За попередньою інформацією, ніхто з людей не постраждав. Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та господарчі споруди. Наразі наслідки ворожої атаки ще з’ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах ніч на 19 січня минула спокійно – без оголошення повітряних тривог та без надзвичайних ситуацій.

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що через екстрені відключення електроенергії, які запроваджено в області, графіки не діють.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти продовжують терор мирного населення на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах