У Дніпрі з-під завалів зруйнованого будинку врятували шиншилу

У Дніпрі з-під завалів зруйнованого будинку врятували шиншилу -

У Дніпрі з-під завалів зруйнованого будинку врятували шиншилу - фото: facebook.com/1845160915

Події
17 сiчня 2023 10:37

Під завалами зруйнованого будинку на Набережній Перемоги у Дніпрі знайшли клітку з шиншилою. Відомо, що з її власниками.

Заступник міського голови Михайло Лисенко повідомив, що бідолашну тварину знайшли під завалами – при цьому клітка була ціла. Він зазначив, що власники можуть забрати пухнастика.

У коментарях відгукнулися родичі власниці тваринки. Чоловік розповів, що шиншилу звати Сеня і він належить її сестрі, яка мешкала в одній із квартир того будинку. Жінка вижила. Згодом він уточнив, що Сеню вже забрали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти завдали ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі на Набережній Перемозі. Унаслідок цього був повністю зруйнований один із під’їздів. Наразі відомо, що загинула 41 людина – серед яких четверо дітей. Поранення отримали 79 людей, у тому числі 16 дітей. У лікарнях зараз перебувають 28 постраждалих, десятеро з них знаходяться у важкому стані. Більше 20 мешканців будинку вважаються зниклими і наразі рятувальники продовжують шукати їх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах