Що відомо про дівчину, яка дивом вижила у зруйнованому будинку у Дніпрі

Що відомо про дівчину, яка дивом вижила у зруйнованому будинку у Дніпрі -

Що відомо про дівчину, яка дивом вижила у зруйнованому будинку у Дніпрі - фото: hromadske.ua

Події
15 сiчня 2023 13:53

Фотографія дівчини, яка сидить на руїнах знищеного російською ракетою будинку у Дніпрі, облетіло ЗМІ та соціальні мережі. Нею виявилася 23-річна дніпрянка Анастасія Швець.

На своїй сторінці у соцмережі дівчина розповіла про пережите. За її словами, на момент "прильоту" вона лежала у ліжку і її накрило дверима. Ванної кімнати, частини кухні, коридору та коморки більше немає. Квартира майже зруйнована.

- Там прірва і я бачу інші частину під'їзду, чужого під'їзду. Він зберіг, я майже ціла, незважаючи на рану на голові і голі обдерті ноги, – розповіла Анастасія.

Дівчина не знає, де її батьки. Їй сказали, що бачили їх живими. Вона впевнена, що вони були на кухні, якої вже немає.

- Рятуватись я не хотіла, хотіла щоб знайшли батьків. Розумію, що Річарда (кота – ред.) вже нема. Він наврядчи вижив. Згадую дурні жарти батька сьогодні (14 січня – ред.), як з мамою сьогодні фоткали цуценят. Їли мамин Удон. Я стала популярною, хоча і не хотіла цього, майже кожен паблік мене публікує. А я хочу до батьків. Мені боляче. Чи я існую взагалі? – написала дніпрянка.

У вересні Анастасія втратила свого коханого – Владислава із позивним Фотік, який захищав Україну на фронті.

Дівчина втратила свого коханого, який захищав Україну на фронті -Дівчина втратила свого коханого, який захищав Україну на фронті - фото: instagram.com/just_strange_cherry

- Я не жила, а існувала весь час, намагалась змиритися, що мого хороброго Влада, Фотіка для побратимів і Котика для мене більше немає... Я відчувала, що він буде мене оберігати, – поділилася дівчина.

Дізнатися, як допомогти Анастасії, можна за посиланням.

Дівчина розповіла про те, що сталося -Дівчина розповіла про те, що сталося - фото: instagram.com/just_strange_cherry

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах