Філатов припустив, куди цілилися окупанти під час атаки на Дніпро

Філатов припустив, куди цілилися окупанти під час атаки на Дніпро -

Філатов припустив, куди цілилися окупанти під час атаки на Дніпро - фото: t.me/pgo_gov_ua

Події
15 сiчня 2023 15:45

Мер Дніпра припустив, куди планували вдарити ракетою російські військові 14 січня.

Борис Філатов вважає, що росіяни могли цілитися у Придніпровську теплостанцію, яка знаходиться через Дніпро. Таку версію він озвучив в ефірі Radio NV.

- Але ви ж розумієте, що таке Х-22: це вбивця авіаносців, ракета, яка стріляє, як кажуть, по площах. Ці косорукі скоти промазали, ракета пролетіла мимо, залетіла через Дніпро і влучила в житловий будинок, – пояснив Філатов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами міського голови, рятувальні роботи будуть тривати до тртьої години ночі. При цьому розбирати завала стає все складніше. Також міський голова припускає, що доведеться демонтувати декілька секцій цього будинку.

Нагадаємо, що у Повітряному командуванні "Схід" зазначили, що під час учорашнього ракетного обстрілу Дніпропетровської області українська ППО збила шість ворожих ракет. Але ракету Х-22, яка насправді є важкою для знищення силами ППО, не вдалося збити, адже технічно це не можливо зробити наявними на озброєнні зенітними ракетними комплексами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах