У Дніпрі оголосили триденну жалобу за загиблими через ракетний удар 14 січня

У Дніпрі оголосили триденну жалобу за загиблими через ракетний удар 14 січня -

У Дніпрі оголосили триденну жалобу за загиблими через ракетний удар 14 січня - фото: instagram.com/art.malon

Події
15 сiчня 2023 10:11

У Дніпрі від 15 січня оголошено триденну жалобу за загиблими через ракетний удар росіян по житловому будинку на житломасиві Перемога.

Про це повідомили у Дніпровській міській раді.

На місці трагедії донині залишаються працювати рятувальники, військові, міські служби, поліція та багато техніки. Триває розбирання завалів. Для тих, чиє житло постраждало, організовано автобуси до пунктів тимчасового прихистку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 14 січня, російські терористи влучили ракетою у багатоповерхівку, де мешкає більше тисячі людей. Вибухом повністю знищило одну з секцій будинку. На ранок відомо про 20 загиблих. Поранення отримали 73 людини, понад 40 з них перебувають у лікарнях, четверо – в реанімації у важкому стані.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що рятувальна операція продовжуються. Наразі залишається невідомою доля ще понад 40 людей.

Попередньо, суботній ворожий удар по житловому будинку зруйнував 72 квартири, понівечив понад 230. Рятувальники й досі приборкують кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку. Триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3 500 тонн уламкiв.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах