Що відомо про чоловіка, який оголений розтрощив кав'ярню у центрі Дніпра

Що відомо про чоловіка, який оголений розтрощив кав'ярню у центрі Дніпра

Що відомо про чоловіка, який оголений розтрощив кав'ярню у центрі Дніпра - фото: t.me/felixbezruk

Події
13 сiчня 2023 16:24

8 січня у Дніпрі оголений чоловік увірвався у кав’ярню Shepit Coffeebar, що у центрі міста, та розтрощив її майно. Збитки склали близько 150 тисяч гривень.

Як повідомили в Міграційній службі Дніпропетровської області, після інциденту його затримала поліція. У відділку чоловік розповів, що є іноземцем. Згодом стало відомо, що він громадянин Єгипту, який з 2018 року проживав на території Дніпропетровської області без дозвільних документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міграційники зазначають, що зараз правопорушник доставлений до Пункту тимчасового перебування іноземців. Про подальшу його долю буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, 8 січня близько 13:45 у кав’ярню Shepit Coffeebar зайшов чоловік і почав трощити все навкруги. На зміні у цей час були хлопець та дівчина, а в залі сиділи двоє відвідувачів. Один із гостей – знайомий юрист власників, який викликав поліцію. У закладі є кнопка охорони, але вона чомусь не спрацювала. 

Коли чоловік закінчив трощити кав’ярню, то роздягнувся догола і пішов до відділення "Нової пошти". Там його затримали поліцейські. За словами співвласника кав'ярні Фелікса Безрука, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння і завдав збитків приблизно на 150 тисяч гривень. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах