У Дніпрі в зоомагазині котів тримають в акваріумі для риб

У Дніпрі в зоомагазині котів тримають в акваріумі для риб

У Дніпрі в зоомагазині котів тримають в акваріумі для риб - фото умовне: gamerwall.pro

Події
13 сiчня 2023 15:06

У Дніпрі в одному із зоомагазинів погано поводяться з тваринами та тримають їх у непридатних умовах для існування.

Так, котики живуть у акваріумі для риб та їдять зіпсовану їжу. Деякі з тварин помирають від хвороб та занедбаного стану. Власниця зоомагазину на зауваження реагує агресивно та не дозволяє їх фотографувати. Про це повідомила дніпрянка у на своїй сторінці у Instagram. 

– Я із міста Дніпро, сталась така ситуація, що у одному із зоомагазинів у нашому місті тримають котиків у акваріумі для рибок, фотографувати на дозволяють та годують їжею, якій 5 днів. Я як людина яка любить тварин, не можу такого дозволити, – написала дівчина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PERSONAL СТИЛІСТДНІПРО (@v.slavva)

Зоомагазин знаходиться на лівому березі міста на ринку "Березинський". Під публікацією інші дніпряни розповіли, що до горевласниці вже неодноразово приїжджали зоозахисники та поліція і навіть відкрили проти неї справу. Однак після цього ситуація не змінилася.

Ще одна жителька міста зазначила, що власницю зоомагазину звуть Приходько Маргарита Андріїївна. Тварин у акваріумах вона тримає ще з 2010 року. Через погані умови вони часто помирали. 

Таку саму інформацію підтвердили і інші мешканці Дніпра, які придбали котиків у цьому зоомагазині. Вони зазначають, що тварини були хворі та їх доводилося дуже довго лікувати.

У Дніпрі в зоомагазині знущаються над тваринамиУ Дніпрі в зоомагазині знущаються над тваринами - фото: instagram.com/v.slavva

Дніпряни б'ють на сполох. Вони пропонують забрати тварин та закрити зоомагазин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах