У Дніпрі не будуть вмикати вуличне освітлення

У Дніпрі не будуть вмикати вуличне освітлення

У Дніпрі не будуть вмикати вуличне освітлення - фото умовне: comments.ua

Події
12 сiчня 2023 17:11

Сьогодні, 12 січня, у Дніпрі освітлення вулиць вмикати не будуть.

Як повідомили в департаменті благоустрою та інфраструктури, сьогодні вуличне освітлення не працюватиме у зв’язку з обмеженнями від "Укренерго".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У департаменті зазначають, що ситуація в енергосистемі України міняється щодня. Тому про роботу вуличного освітлення у Дніпрі повідомлятимуть додатково.

Нагадаємо, що зараз у Дніпрі діють екстрені відключення світла. Це пов'язано із похолоданням та частішим споживанням електроенергії. Також через те, що промислові підприємства повернулись до роботи і також споживають більше електроенергії. Крім цього, енергосистема ще не відійшла від масових ворожих атак і в ній зберігається суттєвий дефіцит. 

За словами голови правління НЕК Укренерго Володимира Кудрицького, протягом найближчих вихідних тривалість відключення світла може зменшитися. Покращення ситуації з електроенергією пов’язане з потеплінням. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах